Nexus Components käynnistää uuden verkkosivuston

  12.02.2018

Nexus Components -ominaisuuksilla haluamme, että löydät oikeat tuotteet vastaamaan tarpeitasi. Uusi verkkosivusto on suunniteltu auttamaan sinua tekemään juuri niin.

Hiljattain suunniteltu Nexus-verkkosivusto on luotu, jotta asiakkaat voivat nähdä yksityiskohtaisia ​​tuotetietoja, videoita ja teknisiä tietoja monista korkealaatuisista tuotteista, joita varastossamme: kahvat, kahvat, kiinteät releet, joystickit, näppäimistöt ja kytkimet.

Sivusto - osoitteessa www.nexuscomponents.co.uk - on selkeä, informatiivinen ja helppokäyttöinen - osa Nexus Componentsin sitoutumisesta tiedon tarjoamiseen asiakkaidemme tarvitseman parhaan valinnan.

Eri toimialoilta tulevat asiakkaat voivat keskittyä niihin tuotteisiin ja toimittajiin, jotka ovat heille tärkeimpiä, ja tärkeimpiä sektoreita edustavat sivustot. Nexus palvelee: ilmailu-, avaruus-, autoteollisuus-, ilmailu-, kaupallinen-, puolustus-, teollisuus-, teollisuus- , meren ja lääketieteen.

Jotkin niistä yrityksistä, joiden tuotteistamme - mukaan lukien OTTO, Ruffy ja ActiveKey - kumppanit ovat yksityiskohtaisia ​​elämäkertoja, jotka ovat sitoutuneet innovatiivisiin, laadukkaisiin elektronisiin komponentteihin, jotka voidaan räätälöidä ja valikoitua erityisesti monimutkaisten teknisten vaatimusten täyttämiseksi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai teknisiä tietoja, joista haluat keskustella, uusi verkkosivusto tarjoaa Live Chat -toiminnon, jotta voimme alkaa ratkaista komponenttikyselysi hetkessä.

Nexus voi tarjota korkealaatuisen suunnittelun ja rakentaa piirustuspöydästä lopputulokseen. Voimme tarjota mittatilaustyön kaapeleita ja johdotuksia, jotka toimivat teknisten eritelmien mukaisesti.

Kaikki tuotteemme lisätään verkkosivuille tulevina kuukausina, mutta se on massiivinen tehtävä, koska tarjoamme laajan valikoiman tuotteita. Joten vaikka saatat joutua kantamaan meitä, olemme aina saatavilla puhelimitse, sähköpostilla tai Live Chat -toiminnon avulla, jotta voimme keskustella komponenttien tarpeista ja tarjota neuvoja ja ohjeita.

Voit ladata luetteloita kaikista varastostamme uudella verkkosivustolla sekä katsella videoita joistakin tuotteista ja toimittajista, jotka tekevät Nexusta ensimmäisenä sähköisiä ja sähköisiä komponentteja.

Ja meillä on säännöllisesti syvällisiä artikkeleita eri tuotteista, joita toimitamme ja joiden avulla voit selvittää, kuinka joustavat ja räätälöidyt toimittajiemme komponentit ovat valmiita.